

**ECB-PUBLIC** 

June 2023

## 5<sup>TH</sup> MEETING OF DIGITAL EURO SCHEME RULEBOOK DEVELOPMENT GROUP

June 13th from 09:00 to 16:00h CET

In Person - Meeting Room C2.03 Sonnemannstr. 20, 60314 Frankfurt, Germany

## **A**GENDA

1	Welcome note by the Chair (5 min)	09:00 - 09:05	
2	Review of Agenda (5 min)	09:05 - 09:10	
3	Review of Minutes from previous meeting (10 min)	09:10 - 09:20	
	The participants are invited to share comments on the minutes as they may ha	ve.	
4	FAQ updates (30 min)	09:20 - 09:50	
	The ECB will present updates to the FAQ and invites the participants to provide	e feedback.	
	Presenter: ECB (10 min) followed by Q&A		
5	Work Block A – User journeys (40 min)	09:50 - 10:30	
	The ECB will provide a concluding summary on the feedback received by the	participants and the	
	update foreseen to the PSG. The participants are invited to share their concluding views.		
	Presenter: ECB (10 min) followed by Q&A		
Coffee break			
6	Work Block A – end to end flows (45 min)	10:45 – 11:30	
	The ECB will provide a summary on the feedback received by the partici	pants and the way	
	forward. This is followed by a Q&A for which participants are invited to share the	neir feedback on the	
	end to end flows commented in the latest iteration v2 as well as the new flows.		
	Presenters: ECB (20 min) followed by Q&A		

7	Work Block A – Data sets (30 min) 11:30 – 12:00		
	The ECB will provide an update on the data set documentation, with focus on the End-us		
	Intermediary space. The discussion will focus on data sets and applicable standards. It is		
	recommended that this is further progressed in the second sprint of workstream F1. Participants		
	are invited to share their feedback in the meeting.		
	Presenters: ECB (15 min) followed by Q&A		
Lunch break			
8	Work Stream – A1. Identification and Authentication (45 min) 13:30 – 14:15		
	The ECB will present the kick-off material for workstream A1 and invites participants to share their		
	feedback in the meeting.		
	Presenters: ECB (20 min) followed by Q&A		
9	Work Stream – C1. Technical Scheme Requirements (45 min) 14:15 – 15:00		
	The ECB will present the kick-off material for workstream C1 and invites participants to share their		
	feedback in the meeting.		
	Presenters: ECB (20 min) followed by Q&A		
10	Work Stream – F1. Scheme Compatibility (40 min) 15:00 – 15:40		
	The ECB will present		
	(a) the report from the 1 <sup>st</sup> sprint and invites the participants for initial feedback ahead of the agreed review process.		
	(b) an outlook to the 2 <sup>nd</sup> sprint and invites the participants for feedback <u>in the meeting</u> .		
	Presenters: ECB (20 min) followed by Q&A		
11	The way forward including two month rolling planning (10 min) 15:40 – 15:50		
	The ECB will present a granular planning for the next two month.		
	Presenters: ECB (5 min) followed by Q&A		
12	AOB (5 min) 15:50 – 15:55		
13	Closing remarks (5 min) 15:55 – 16:00		