Menu

Inflation Island – Efectele inflației asupra economiei

Acest joc nu mai este de actualitate și va fi eliminat în curând de pe website-ul nostru. Jocul nu va fi înlocuit în viitorul apropiat. Acest joc utilizează tehnologia Adobe Flash. Din motive de performanță și securitate, browserele moderne fie descurajează utilizarea modulului integrat Flash Player, fie îl blochează complet.
Pentru a utiliza totuși modulul Flash, browserul are nevoie de permisiunea explicită a utilizatorului pentru a-l putea rula.
Acordarea acestei permisiuni se face pe propriul risc. BCE își declină responsabilitatea pentru orice consecințe rezultate în urma unui atac la adresa securității din partea unor terți.
Vă rugăm să luați notă de faptul că unele dintre browserele cele mai recente nu vor rula deloc modulul Flash.

Inflation Island – Efectele inflației asupra economiei

Explorează diferitele zone ale jocului „Inflation Island”, vezi cum reacționează oamenii la inflație și la deflație și cum se modifică peisajul. Poți, de asemenea, să îți testezi cunoștințele și să încerci să identifici diversele scenarii de inflație.

La cinematograful de pe insulă poți urmări videoclipuri și poți vedea fotografii care arată cum au fost afectate de inflație și de deflație diverse țări de-a lungul anilor.

Joacă!