Centrul pentru vizitatori al BCE

Centrul pentru vizitatori De ce este important ca prețurile să rămână stabile? Cum asigurăm o gestionare prudentă a riscurilor de către bănci? Care sunt principalele realizări ale Europei? Aflați răspunsurile la aceste întrebări și mult mai multe informații în cadrul centrului nostru pentru vizitatori. Explicațiile ușor de urmărit, materialele vizuale și videoclipurile informative, precum și elementele interactive care îndeamnă la reflecție vă vor ajuta să înțelegeți rolul și responsabilitățile noastre în ceea ce privește Europa și moneda euro.

Informații pentru vizitatori

Orar de vizitare
Luni și vineri: ora 16.00 (ora Europei Centrale)
Marți, miercuri și joi: ora 10.30 (ora Europei Centrale)
Durata vizitei
90 de minute
Înregistrare prealabilă
  • Persoanele interesate trebuie să se înregistreze cu cel puțin patru săptămâni în avans, trimițând un e-mail la adresa: visitor.centre@ecb.europa.eu
  • Vizitele pot fi solicitate cu până la trei luni înainte.
  • Intervalele disponibile se alocă, de regulă, pe baza principiului „primul venit, primul servit”; se acordă prioritate persoanelor care vizitează BCE pentru prima dată, vizându‑se o reprezentare echitabilă a naționalităților vizitatorilor.
Intrarea
Gratuită, pe baza unui act de identitate național sau a unui pașaport valabil
Dimensiunea maximă a grupului
45 de participanți

Ați făcut deja o rezervare?

Iată câteva informații practice pentru a vă pregăti vizita. De asemenea, vă recomandăm să țineți seama de timpul necesar pentru controlul de securitate.